متخصصین و پزشکان علم تغذیه و سلامت در سراسر دنیا تحقیقات جدیدی در مورد تأثیر اسید لاکتیک بر عضلات، انجام داده اند که ما در این مطلب گزیده ای از آنها را برای شما آماده کرده ایم. همچنین در ادامه شما را با روش دفع، نحوه تست و نکات مهم دیگری که در مورد اسید لاکتیک باید بدانید آشنا می کنیم.
اسید لاکتیک یا Lactic acid یکی از موادی است که در حالت طبیعی بی رنگ است و در اثر فعالیت زیاد بدن در ماهیچه ها تولید می شود. اسید لاکتیک به شکل تجاری برای استفاده در صنعت غذا و دارو ، دباغی چرم ، رنگرزی پارچه ، ساخت پلاستیک ها ، حلال ها ، جوهر و لاک ها تولید می گردد.
اگر پس از مدتی همچنان به تنفس سریع ادامه دهید، اکسیژن اضافی که تنفس می کنید، در واکنش با اسید لاکتیک موجود در ماهیچه ها، به دی اکسید کربن و آب تبدیل می شود. همانطور که اسید لاکتیک شروع به شکستن می کند، گرفتگی شروع به ناپدید شدن می کند.
ادامه مطلب لینک زیر:
اسید لاکتیک– تاثیر بر عضلات، روش دفع، نحوه تست و همه نکات مهم
درباره این سایت